Barion Pixel

Kerekasztal-beszélgetés a magyar vízipari export és innováció sikereiről

Kerekasztal-beszélgetés a magyar vízipari export és innováció sikereiről

A Brüsszeli Magyar Nagykövetség 2019. október 1-jén vízipari kerekasztal beszélgetést szervezett Kenyeres István a Biopólus Kft. alapítója és technológiai igazgatója, Fülöp Bence a Trinity Enviro Kft. igazgatója, Vattay Richárd a Water&Soil Kft. igazgatója, Kovács Tamás a Szabadics Zrt. vezérigazgatója és Regőczi László a Primus Mineral Water Kft. igazgatójának részvételével. A rendezvény célja a magyar vízipari export és innováció sikereinek bemutatása volt az európai uniós és belga vízipari intézmények, valamint a belga vízipari cégek számára.

Nagy Gabriella külgazdasági attasé köszöntőjét követően, dr. Kovács Tamás Iván nagykövet részletes tájékoztatást nyújtott a 2019-es Budapesti Víz Világtalálkozóról, ismertette annak célkitűzéseit, programját és stratégiai mottóját. Ezt követően a magyar vállalatok vezetői mutatták be nemzetközi vízipari projektjeiket, elsődlegesen a körkörös városi vízkezelés és vízgazdálkodás számára létrehozott rendszert; a talajerózió és a mezőgazdaság területén kiemelt projekteket; a szennyvíztisztítás és ipari szennyvíz-újrahasznosítás technológiákat. A rendezvényt B2B találkozó zárta a Fresh Water Solar Systems, a Global Water & Energy Group, a Desotec, az ESEP Water Treatment részvételével.

1 thought on “Kerekasztal-beszélgetés a magyar vízipari export és innováció sikereiről”

  1. May I simply just say what a comfort to uncover someone that truly knows what they are talking about online. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important. A lot more people must read this and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular because you most certainly have the gift.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart