Barion Pixel

Primus ásványvíz története; I rész.

Miért pont egy prémium ásványvízre esett a választásunk?

Az utazásaik során, főleg Ázsiában, de még az amerikai kontinensen is azt tapasztaltuk, hogy Magyarországról nagyon keveset tudnak az emberek. Termékek kapcsán leginkább az döntötte el az ismertségünket, amelyekkel az emberek a mindennapi tevékenységük során találkoztak. Például az afrikai kontinensen a Magyarországon gyártott jól működő Nokia telefon volt.

Ezáltal Magyarország számára is kiemelkedően fontos, hogy melyek azok a természeti kincseink, amelyek a közeli, illetve távolabbi jövőben fontos szerepet játszhatnak az emberiség számára és mik azok az adottságok, amelyekben nemzetünk bővelkedik, erősítve az ország jó hírnevét. Ilyen az ásványvíz.

Olyan prémium minőséget szerettünk volna, mely a világ bármely pontján megállja a helyét és kibírja a távoli szállítás viszontagságait, így jött létre a PRIMUS.

2 thoughts on “Primus ásványvíz története; I rész.”

  1. Im more than happy to uncover this great site. I wanted to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you book marked to look at new stuff on your website.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart